Υλικά συνταγής
200 γρ. γάλα φρέσκο
400 γρ. ζάχαρη
200 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
100 γρ. φουντούκια
Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε το γάλα με τη ζάχαρη να βράσει μέχρι να κάψει καλά ανακατεύοντας συχνά.
Καταβάζετε απ' τη φωτιά και προσθέτετε τα κομματάκια κουβερτούρας και τη σκόνη φουντουκιού. Ανακατεύετε πολύ καλά να ενσωματωθεί η σοκολάτα και να αποκτήσετε ένα ομοιογενές μείγμα. Μόλις κρυώσει λίγο μεταφέρετε σε δοχεία φύλαξης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου