Καρντάσιαν vs Τραμπ για τους πρόσφυγες: Δες τα νούμερα! (Photo)

Καρντάσιαν vs Τραμπ για τους πρόσφυγες: Δες τα νούμερα! (Photo) - MediaΠαρόλο που ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ, ανήκει στους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ και συναντήθηκε μαζί του μετά τις εκλογές, η φλογερή Κιμ δεν έχει την καλύτερη άποψη για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η αντίδρασή της στο προεδρικό διάταγμα που απαγορεύει την είσοδο μουσουλμάνων προσφύγων στη χώρα, ήταν κόσμια και με επιχειρήματα.

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media, γράφοντας τη λέξη «στατιστική» και παραθέτοντας έναν αποστομωτικό πίνακα.

Οι επίσημες στατιστικές που δημοσίευσε η ριάλιτι σταρ αποδεικνύουν ότι κατά μέσο όρο, τα τελευταία 10 χρόνια, δύο Αμερικανοί δολοφονούνται από τζιχαντιστές κατ' έτος, ενώ 11.000 Αμερικανοί πέφτουν νεκροί από τις σφαίρες επίσης Αμερικανών, κατόχων όπλων! Όπως ειρωνικά αποδεικνύεται από τον πίνακα, είναι πιο πιθανό να σκοτωθεί ένας Αμερικανός πολίτης πέφτοντας από το κρεβάτι του, παρά από σφαίρες ισλαμιστών…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular