ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ομολόγησε και η σύζυγος του Ελληνα πρέσβη - Πώς έγινε η δολοφονία

 Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 59χρoνου πρέσβη, Κυριάκου Αμοιρίδη.

Η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, η γυναίκα του Έλληνα πρέσβη η οποία από το πρωί ανακρίνεται από τις βραζιλιάνικες αρχές, φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή της στο έγκλημα. Την είδηση μεταδίδει το βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης “O Globo”.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι αρχές
εκτιμούν ότι το έγκλημα έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στη Νόβα Ιγουάτσου, ενώ αναφέρουν ότι επειδή δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, όλα δείχνουν ότι ο διπλωμάτης μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Νωρίτερα σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης και ο 29χρονος αστυνομικός Sergio Gomes Moreira Filho, ο οποίος φέρεται να είναι εραστής της συζύγου του πρέσβη, είχε ομολογήσει ότι εμπλέκεται στη δολοφονία.


Η σύζυγος του πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη έχει ήδη συλληφθεί απο την βραζιλιάνικη αστυνομία, καθώς και ένα ακόμη άτομο, που φέρεται να εμπλέκεται στην δολοφονία.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 29χρονος αστυνομικός φέρεται να ομολόγησε την πράξη του όταν οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν του έδειξαν φωτογραφίες στις οποίες ο ίδιος έμπαινε και έβγαινε από το σπίτι του διπλωμάτη στη Νόβα Ιγουάτσου.


Ακόμη, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Sergio Gomes Moreira Filho έχει ομολογήσει απλή συμμετοχή στο έγκλημα.

O 29χρονος και ο δεύτερος συλληφθείς κατηγορούν την γυναίκα του πρέσβη ως «εγκέφαλο», κάτι που η ίδια αρνείται.

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει το αυτοκίνητο του Έλληνα πρέσβη, Κυριάκου Αμοιρίδη, σε πάρκινγκ αστυνομικού τμήματος στη Βραζιλία.

Στις εικόνες φαίνεται ότι το αμάξι έχει γίνει κυριολεκτικά στάχτη. 

Δείτε το βίντεο: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular