Το μυστικό της Αιγύπτου για τέλειο δέρμα θα το βρεις ΜΟΝΟ εδώ!

EGYPTIAN MAGIC

Κρέμα Για Όλες Τις Χρήσεις 

Ακόμα και αν δεν πιστεύεις στη μαγεία των Χριστουγέννων, ήρθε η ώρα να πιστέψεις στη μαγεία στης Egyptian Magic! Η must have κρέμα βρίσκεται στην τσάντα της Madonna, της Kate Hudson και πολλών άλλων διασήμων που εδώ που τα λέμε θα θέλαμε ολόκληρη την τσάντα αλλά ας κάνουμε την αρχή με την Egyptian Magic.

 Το ιδιαίτερο με αυτήν την κρέμα είναι πως δεν πρόκειται για μία απλή ενυδατική αλλά για πολλές, κλεισμένες σε ένα βαζάκι, αφού το ίδιο προϊόν μπορείς να το χρησιμοποιείς στο πρόσωπο, στα
μάτια, στο σώμα, σαν κρέμα νυχτός αλλά και σαν μάσκα.

 Έχει και συνέχεια! Σημειώνεις;

Μπορείς να την απλώνεις στα χείλη, είτε σαν primer πριν από το αγαπημένο σου κραγιόν είτε σαν bonus ενυδάτωσης αλλά και στις άκρες των μαλλιών, για να τις διατηρείς ενυδατωμένες και λείες.


Με βασικά συστατικά την κερήθρα, την πρόπολη και το μέλι, η Egyptian Magic μπαίνει στην τσάντα σου αλλά δεν βγαίνει ποτέ, αφού γίνεται καθημερινός σου σύμμαχος.


  • Μια 100% φυσική κρέμα πολλαπλών χρήσεων
  • Με πιο αγνά, φυσικά συστατικά
  • Περιέχει ελαιόλαδο, κερί μέλισσας, μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό και πρόπολη μελισσών
  • Παρέχει ενυδατικά, θεραπευτικά και αντι-βακτηριακά οφέλη
  • Λειτουργεί ως μια ενυδατική προσώπου, κρέμα ματιών, μαλακτικό μαλλιών και defrizzer, βάλσαμο χειλιών, νυχιών και μαλακτικό νυχιών
  • Καθαρίζει τραχιές περιοχές και αντιμετωπίζει παθήσεις όπως έκζεμα, ψωρίαση και ατοπική δερματίτιδα
  • Το δέρμα εμφανίζεται πιο ήρεμο, πιο λείο, πιο φωτεινό, πιο άνετο και πιο υγιή εμφάνιση
  • Χωρίς συνθετικά συντηρητικά ή συνθετικά αρώματα



  1. Τρίψε μικρή ποσότητα ανάμεσα στις παλάμες σου και κάνε με αυτήν μασάζ σε όλο το σώμα μετά το ντους για να απολαύσεις τη πιο απαλή και φρέσκια επιδερμίδα που είχες ποτέ φανταστεί.
  2. Χρησιμοποίησε την για να απαλύνεις τη περιοχή γύρω από τα νύχια ή τα σημεία που έχεις τραυματιστεί, κοπεί ή καεί. Η κρέμα αυτή μπορεί να επουλώσει τις πληγές και να βοηθήσει την επιδερμίδα να κάνει γρήγορα ανάπλαση.
  3. Χρησιμοποίησε την σαν μάσκα προσώπου λίγο πριν κοιμηθείς. Κάνε πρώτα καθαρισμό και μετά άπλωσέ την σε όλο το πρόσωπο. Άσε την να δράσει για 15’ και μετά αφαίρεσε τη πλεονάζουσα ποσότητα με ένα χαρτομάντιλο. Το πρωί όταν ξυπνήσεις θα βρεις στον καθρέφτη ένα δροσερό, ζωντανό και λαμπερό πρόσωπο.
  4. Εφάρμοσε την σε περιοχές που εμφανίζονται ραγάδες για να τις αποτρέψεις. Αν είσαι έγκυος προσπάθησε να την απλώνεις καθημερινά γύρω στη κοιλιά σου για να μη δεις να εμφανίζεται καμιά αντιαισθητική γραμμή.
  5. Χρησιμοποίησέ την για να απαλύνεις τα χείλη σου και να εξαφανίσεις τους ερεθισμούς και τα σκασίματα. Η Egyptian Magic είναι εξαιρετικό lip balm!
  6. Αντικατέστησε μαζί της το highlighter σου τοποθετώντας την πάνω από τα προϊόντα βάσης στα σημεία που αντανακλάται το φως όπως είναι τα ζυγωματικά, το κόκαλο της μύτης και η περιοχή πάνω από τα φρύδια.
  7. Με την Egyptian μπορείς ακόμα να φροντίζεις τα φρύδια σου και να τα διατηρείς πάντα λαμπερά και τέλεια!
  8. Χρησιμοποίησε το για το ξύρισμα των ποδιών σου. Τα περιποιητικά του έλαια θα κάνουν το ξυραφάκι να τρέχει πάνω στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας τις τρίχες σε βάθος χωρίς κανένα κόψιμο!
  9. Η Egyptian Magic είναι, επίσης, ένα τέλειο προϊόν ντεμακιγιάζ! Άπλωσέ την σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια, κάνε απαλό μασάζ και μετά αφαίρεσε την με ένα νωπό, ζεστό πανάκι. Η επιδερμίδα θα έχει καθαριστεί τέλεια και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ερεθιστεί στο παραμικρό!
  10. Τέλος, περιποιήσου με αυτήν τα μαλλιά σου. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν conditioner αφήνοντάς την να δράσει για 15’ και να την ξεβγάλεις και μπορείς, ακόμα, να φροντίζεις μαζί της τις ξηρές και άγριες άκρες της τρίχας.
Καταλαβαίνεις γιατί αυτή η κρέμα είναι ένα προϊόν που δε πρέπει να λείπει στιγμή από κοντά σου. Γιατί η Egyptian Magic είναι πολύτιμη. Είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα.




59ml/2oz : 25,50

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!118ml/4oz : 37,50 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular