Ελληνική πίτσα

Ελληνική πίτσα Υλικά συνταγής

150 γρ. τριμμένη φέτα
λίγο σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1/4 του φλιτζανιού άνηθο
3/4 του φλιτζανιού τριμμένο ανθότυρο ή μανούρι
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών
3-4 ντομάτες κομμένες σε φέτες
μισή κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρές φέτες
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
καρδιές αγκινάρας (προαιρετικά)
1/2 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες

Εκτέλεση συνταγής

Ετοιμάζετε τη ζύμη για πίτσα σύμφωνα με τη βασική συνταγή. 
Αλείφετε την πίτσα με ελαιόλαδο, απλώνετε το ντοματοχυμό, στη συνέχεια το ανθότυρο ή το μανούρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις ελιές, την πιπεριά, τον άνηθο, την αγκινάρα (προαιρετικά) και τέλος τη φέτα. Ψήνετε για 25’ - 30’ στους 180° C. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular