«Συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος»



Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως αν η ομάδα του κάνει σωστά πράγματα στο γήπεδο τότε θα έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην Ένωση.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε ότι η ΑΕΚ έχει πολλούς καλούς δημιουργούς και όλοι χρειάζονται προσοχή.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Πάντα ψυχολογικά μία νίκη που συνδυάζεται και με καλό ποδόσφαιρο βοηθάει. Αλλά νομίζω πως το σημαντικό είναι ότι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να έχουμε διάρκεια. Ένα παιχνίδι δεν φτάνει. Το καλό είναι ότι η ομάδα στη Λεωφόρο έχει άλλη ψυχολογία αλλά πρέπει να συμβαίνει το ίδιο και στα εκτός έδρας παιχνίδια μας», είπε αρχικά.

Για το αν έχει ευχάριστο πονοκέφαλο με την καλή απόδοση παικτών στο ματς με το Λεβαδειακό: «Ήταν σημαντικό για τα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Και το είχα πει πρόσφατα ότι είναι δύσκολο που δεν έχουμε φέτος ευρωπαϊκά ματς, γιατί υπάρχει βάθος στο ρόστερ μας και θα έπρεπε όλοι να έχουν ρυθμό. Κάποια παιδιά δείξανε πολύ καλή εικόνα, με προβλημάτισαν αρκετά κι αυτό είναι ευχάριστο».

Για το πρώτο του ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ: «Είναι όμορφο για το ελληνικό ποδόσφαιρο που υπάρχει η ΑΕΚ στην κατηγορία και όλες οι μεγάλες ομάδες θα ήταν καλό να βρίσκονται στη Σούπερ Λιγκ. Αν με το καλό επιστρέψουν και ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Λάρισα, θα ανέβει το επίπεδο και θα αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular