Ανατροπή τίτλου για τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του Λεμονή


Ο Ολυμπιακός μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από τον Πλατανιά, ωστόσο παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην ανατροπή με 2-1 και πλέον απέχει μία… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι στην αρχή δεν είχε καλό ρυθμό, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή, αλλά να κάνει αρκετά λάθη απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του Πλατανιά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές προσπάθειες για γκολ, όμως Μανούσος και Γιορέντε δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Καπίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν σε ένα πολύ καλό σουτ του Φιγκέιρας, όμως ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ.

Ωστόσο δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γιακουμάκης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Φιγκέιρας και ο διαιτητής με την βοήθεια του επόπτη έδωσε πέναλτι. Έτσι στο 45΄ ο Μανούσος ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ένας άλλος Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή μπήκαν πολύ δυνατά και δεν άρχισαν να ισοφαρίσουν. Στο 54΄ ο Φορτούνης έκανε κίνηση μέσα στην περιοχή (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για φάουλ) έδωσε στον Μάριν και αυτός με σουτ έκανε το 1-1.

Ο Γερμανός ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και στο 60΄ έπιασε φοβερό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 62΄ ο Καμπιάσο άφησε τη θέση του στον Μάρτινς και ένα λεπτό μετά ο Πορτογάλος δικαίωσε τον Τάκη Λεμονή, βγάζοντας εξαιρετική ασίστ στον Φιγκέιρας που πάσαρε στον Ρομαό και αυτός έκανε το 2-1. Μάλιστα στη συνέχεια οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο γκολ, όμως Μάριν και Καρντόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν με αποτέλεσμα το 2-1 να μείνει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Καμπιάσο (62΄Μάρτινς), Φορτούνης (80’ Τσόρι), Μάριν, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ (71’ Καρντόσο).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Μπανανά, Καρυπίδης, Πριντέτα (82’ Γουνδουλάκης), Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (79’ Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης (65’ Σίγκνεβιτς), Γιορέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular