Αθηναΐς Νέγκα: Το μήνυμα της στο twitter για τον Γιώργο Λιάγκα και τον χαρακτηρισμό «νεκρόφιλη»



Ένας κακός χαμός έχει γίνει από χθες με το κράξιμο του Γιώργου Λιάγκα στην Αθηναΐδα Νέγκα, η οποία μήνυσε τον παρουσιαστή για συκοφαντική δυσφήμιση γιατί την αποκάλεσε νεκρόφιλη στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

Μόλις έγινε γνωστό ότι οι αστυνομικές αρχές κυνηγάνε τον παρουσιαστή για να μπει αυτόφωρο η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έκανε ένα tweet όλο νόημα.
Σήμερα λοιπόν, πριν από λίγα λεπτά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Αθηναΐς, έκανε και πάλι την εμφάνιση της κι έδωσε την δική της απάντηση στο θέμα το οποίο την απασχολεί: «ειπώθηκε κατι πρωτοφανώς ανατριχιαστικό.ολοι εχουμε οικογένεια.ειναι δυνατόν να ξεστομιζονται τέτοια πράγματα στον αέρα κ να μένουν;», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε με ένα δεύτερο tweet: «ποτε δεν εχω διανοηθεί στην καριέρα μου να αποκαλέσω καποιον βαρύτατα ανώμαλο -υπαρχουν όρια.τι τον έπιασε ;»!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular