Τέλεια! Τρεις «διάσημοι» στο Survivor με ακατάσχετη διάρροια τα έχουν «κάνει»σε όλο το νησι! Ποιοι ειναι;


Ναι γελάτε μπράβο αλλά θα ήθελα να ήμασταν στην θέση τους! Θέλω να φέρεται την εικόνα…Εκεί που όλοι κάθονται ωραία και καλά γύρω από την φωτιά, ειδυλλιακά και ρομαντικά ξαφνικά ένας επώνυμος με μούσκουλα και κορμάρα να σηκώνεται και με το χαρτί τουαλέτας να ανεμίζει στον τροπικό αέρα του Αγίου Δομίνικου να τρέχει στους κοκοφοίνικες! Δεν είναι ωραίο αν και στον Σκαι το σκέφτηκαν να το βάλουν στο μοντάζ αλλά μετά σκέφτηκαν την καζούρα και την ξεφτίλα και άλλαξαν γνώμη.

Ποιοι είναι όμως οι επώνυμοι που τους έπιασε «κόψιμο» και τα έχουν κάνει σε όλο τον Άγιο Δομήνικο; Πρόκειται για τους…..Σπαλιάρα, Χρανιώτη και Παπαδόπουλου!!! Θα σας αποκαλύψω στο blog μου και στο Youweekly.gr πως την πάτησαν. Καλά ο λόγος είναι εντελώς αστείος αλλά αληθινός. Ο ρουφιάνος μου στο νησί του Survivor μου αποκάλυψε ότι την πάτησαν όχι από φαγητό, ούτε από μόλυνση, αλλά από τον χυμό της καρύδας! Θέλοντας να μαζέψουν ενέργεια από τους χυμούς της καρύδας κατανάλωσαν υπερβολικές ποσότητες με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μην φτάνουν. Φήμες λένε ότι και οι τρεις τους έχουν πιάσει από έναν κοκοφοίνικα και δεν λένε να ξεμυτίσουν….


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular