Ποιόν δείχνει τo DNA για το διπλό φονικό του Στοβόλου



Για 13η ημέρα συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες των διωκτικών αρχών για την στυγερή διπλή δολοφονία που διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου στο Στρόβολο.


Το πρωί σε νέα σύσκεψη στο ΤΑΕ Λευκωσίας παραδόθηκαν στους ανακριτές τα αποτελέσματα αναλύσεων DNA που έγιναν στο μαχαίρι και τα ματωμένα ρούχα, τα οποία  εντοπίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε φουρνάκι στην πατρική κατοικία του 33 χρόνου.  Σύμφωνα με τις αρχές φαίνεται πως τα αποτελέσματα έδειξαν τον 33χρονο.

Πλέον,  θα ακολουθήσουν νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν το μαχαίρι συνάδει και με τα τραύματα που έφεραν  τα δύο θύματα.  Σύμφωνα με πληροφορίες,  δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλη μια σύλληψη αν και οι ανακριτές θεωρούν πως το πάζλ της στυγερής δολοφονίας έχει συμπληρωθεί και αναζητούν επιπλέον στοιχεία έτσι ώστε να ανανεώσουν το διάταγμα κράτησης του 33χρονου την Παρασκευή όταν θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular