Παραλία Μυλοπόταμος Πήλιο

H πιο γραφική παραλία του Πηλίου με την άμμο και τα κρυστάλλινα νερά.
Θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα πάρκινγκ πάνω από την πλαζ. Aπό εδώ μια τσιμεντένια σκάλα θα σας οδηγήσει στην παραλία. Eκατό μέτρα πιο πέρα, διακόπτει την αμμουδιά ένας βράχος με μία τρύπα σαν να είναι τα σπλάχνα του, ενώ μία φυσική πόρτα θα σας κατευθύνει σε μία δεύτερη μεγαλύτερη αμμουδιά. Θα θαυμάσετε ένα μοναδικό σε ομορφιά θέαμα. Λίγο πιο νότια από τον Mυλοπόταμο, το χωριό Λαμπινού είναι χτισμένο κι αυτό πάνω από τη θάλασσα σε ένα πιο ήρεμο τοπίο από αυτό της Tσαγκαράδας. Eδώ μπορείτε να δείτε το μοναστήρι της Παναγίας της Λαμπηδόνας.



Μία συστάδα βράχων χωρίζει στα δύο την επιβλητική παραλία του Μυλοπόταμου με τα κατάλευκα βότσαλα και τα γαλαζοπράσινα νερά, ενώ ένα πέρασμα ανάμεσα στα βράχια ενώνει τις δύο αμμουδιές.

Από την άλλη πλευρά του Μυλοπόταμου τα νερά του χειμάρου που κυλούν μέχρι τη θάλασσα, χαρίζουν μια άγρια ομορφιά στο τοπίο.

Οι άγριοι αέρηδες του Αιγαίου, έχουν σμιλέψει τα βράχια του Μυλοπόταμου εκεί που η σκέψη αφήνεται στη μαγεία του ήχου των κυμάτων, καθώς χτυπάνε με δύναμη πάνω στην άμμο.








Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular